Un dels objectius dels projectes socioeducatius de la Fundació Ángel Tomás- FISAT és treballar al costat de les famílies i secundar-les perquè desenvolupen les competències de criança necessàries per a garantir l’educació i benestar de les seues filles i fills.

Per: FISAT

Des de la Fundació Ángel Tomás- FISAT i, en concret, des del Centre d’Atenció Diürna Don Bosco es realitza la “Trobada de famílies”. “Cada setmana oferim un espai formatiu i personal que ens permet establir un fort vincle amb les famílies participants, a més, facilitem eines per a potenciar les seues capacitats tant a nivell individual com familiar”, expliquen les responsables del taller.

Encara que és un recurs obert tant a pares com a mares, són elles les que busquen i troben el seu espai en aquesta cita setmanal amb l’equip educatiu. “ Afavorim un espai personal en el qual es dedica un temps per a elles i generem diàlegs que porten a la reflexió, el desenvolupament personal i familiar”.

Com valoren les seus participants, és important cuidar-se i voler-se, en definitiva estar bé amb una mateixa per a estar bé amb els altres.

Vols saber què fem? dóna-li una ullada a aquest vídeo.