Com és el dia a dia d’un educador o educadora social en una residència d’acolliment de menors? A què s’enfronten en un centre de dia? De què riuen? Amb qui descarreguen les seues frustracions? En què els defineix l’estil salesià?

Per: FISAT

La Fundació Ángel Tomás- FISAT llança el programa La Tutoria, un espai d’entrevistes per a visibilitzar la tasca que realitza la fundació salesiana a través del testimoniatge de les seues treballadores i treballadors en els diferents projectes.

La Tutoria sorgeix des del programa de Sensibilització de FISAT per a visibilitzar l’invisible. És una aposta per generar espais compartits de les diferents realitats de FISAT. Amb l’objectiu de traslladar la missió educativa de les plataformes socials salesianes a través de la vivència personal de les persones que treballen en ella.

El programa consta de sis capítols, cadascun d’ells dedicat a una línia d’intervenció: socioeducatiu, on comparteixen la seua experiències els centres de dia; residencial de xiquets, xiquetes i adolescents; emancipació per a joventut extutelada; inserció sociolaboral; desenvolupament comunitari amb atenció a persones migrants i voluntariat.

Asseguts en un sofà, en un set de televisió a l’estil late night, els participants s’obriran a contar les seues vivències professionals i personals, perquè on acaba l’educador/a social i comença el company/a, l’amic?

Veure el primer programa

Finança: