L’economia social no és cosa del tercer sector. Cada vegada més empreses aposten per la responsabilitat social i busquen que els seus models de negoci transcendisquen i transformen. Existeix una altra manera de fer empresa. Ho veurem en la V jornada “Vull Ser Social” de FISAT. T’apuntes?

Per: FISAT

Ja està obert el termini per a inscriure’s a la V Jornada Vull Ser Social (QRSC) de la Fundació Ángel Tomás- FISAT. Inscripcions.

Divendres que ve 7 d’octubre, FISAT, en col·laboració amb la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, celebrarà la V Jornada “Vull Ser Social”, una trobada formativa i de bones pràctiques per a fomentar la Responsabilitat Social Corporativa i les aliances entre empreses i Tercer Sector.

 

Formació de la mà d’un referent en emprenedoria social

En aquesta nova edició es tractarà l’Economia Social i les seues propostes de model de gestió. Per a això comptarem amb una píndola formativa a càrrec de Ginés Haro Pastor, fundador d’Emprendedor.social, divulgador i emprenedor social. Gràcies a la seua experiència coneixerem què és l’Economia Social, com els seus models empresarials són el major exponent de la RSC. Com beneficiarà l’empenyiment des de la Unió Europea a l’economia social; casos d’èxit que igual no teníem associats a empreses d’economia social.

Ens inspiraran: Consum, Novaterra Logistics i Projectes Extraordinaris

En la taula de bones pràctiques participaran Consum, cooperativa espanyola del sector de la distribució; Novaterra Logistics, empresa d’inserció sociolaboral de Fundació Novaterra; i Projectes Extraordinaris, empresa d’inserció sociolaboral per a dones. A través dels seus responsables ens acostarem als seus models de negoci i l’impacte social que produeixen. Tots ells són un referent en la seua activitat i ens demostraran que ser socialment responsable i econòmicament viable no està renyit. Quin és el secret del seu èxit? Com es viu i es treballa en una empresa d’economia social? 

La jornada serà en línia, a través de la plataforma zoom. És gratuïta però necessària inscripció prèvia. Està dirigida a empreses, entitats socials i persones interessades en la RSC.

Jornada de Responsabilitat Social de *FISAT “Vull Ser Social”. Organitza Fundació Ángel Tomás- FISAT, en col·laboració amb la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica.

APUNTA’T: https://acortar.link/M6bqMq

Més informació:  https://www.fisat.es/val/vull-ser-social-jornada-rsc/