Jornada online gratuïta previa inscripció

 

JORNADA 2021: Formació en RSC i la construcció de la responsabilitat social a partir del compromís individual

El tema central d’aquesta edició és: la Responsabilitat Social també és cosa del cor. Sota aquest títol es busca compartir bones pràctiques i acostar el treball d’empreses i persones que en el seu dia a dia s’obstinen a millorar la societat de la qual participen i el món en el qual viuen.

Ser canvi no és només treball de grans empreses, fundacions i organitzacions. Cada persona pot ser motor de canvi, a través de la seua experiència i coneixements, a través dels seus xicotets, grans negocis.

La jornada se centrarà en una taula redona de bones pràctiques en la qual autònoms i empreses explicaran com treballen amb la mirada posada en les persones i en l’entorn. És possible fer les coses de manera diferent?

CONTINGUT DE LA JORNADA:

WEBINAR FORMATIU. La RSC en la pime, per on començar? A càrrec de Lupe Orea Vega. Docent en el Màster de Responsabilitat Social Corporativa a la Universitat Politècnica de València (UPV). Consultora RSC.

TAULA DE BONES PRÀCTIQUES

Participen:

Teresa Herreros Mengual. Promotora de la iniciativa Cobertura Solidaria. Aquest projecte de Responsabilitat Social visibilitza i dóna suport a la tasca d’entitats com FISAT.

Mar Cámara. STV Gestión. Responsable de RSC. Empresa de serveis generals de neteja i manteniment de parcs i jardins. Col·laboradora amb el programa d’inserció sociolaboral de FISAT, Somos Parte.

Alberto Heredia. RH en positiu. Empresa de recursos humans que treballa des d’una visió molt social i que col·labora amb FISAT en formació i ocupabilitat de les persones que participen en el programa d’inserció sociolaboral a la província de Castelló.

 

ORGANITZA

La Fundació Ángel Tomás- FISAT, en col·laboració amb la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, organitza la III jornada de Responsabilitat Social Corporativa “Vull ser social”.

PROPOSTA

La jornada “Vull Ser Social” és una trobada formativa i impulsora de la Responsabilitat Social (RS) i punt de trobada entre l’Administració Pública, empreses i entitats que promoguen o estiguen interessades en la RS; així com d’entitats i ongs que treballen amb col·lectius en risc o exclusió social.

OBJECTIUS

En cada edició avancem en un aspecte de la Responsabilitat Social. L’objectiu d’aquesta jornada és promoure el canvi cap a una altra manera de fer, posant a les persones i a l’entorn en el centre. 

 La jornada “Vull Ser Social” està dirigida a persones i entitats públiques o privades amb interés en la Responsabilitat Social. És una activitat gratuïta en la qual aprendre i compartir bones pràctiques en RSC.

Imatge de capçalera: Designed by Freepik 

JORNADA 2020

Més informació: www.fisat.es

e-mail: comunicacion@fisat.es

@fundacionfisat

JORNADA 2019

Coneix la Fundació Ángel Tomás

JORNADA 2018

Col·labora