Jornada online gratuïta previa inscripció

 

JORNADA 2022: L'Economía social. Altra manera de fer empresa

JORNADA 2022. DIVENDRES 7 D’OCTUBRE de 9:30h a 12:00h Jornada gratuïta. Amb inscripció prèvia.

En aquesta edició s’aprofundirà sobre l’economia social i els models d’emprenedoria social. A través d’aquestes perspectives el programa de 2022 porta per títol: “Les persones en el centre”. 

Després de cinc edicions es proposa continuar avançant en el coneixement d’experiències i models de gestió que produeixen un impacte positiu en la societat, contribueixen al benestar general, al desenvolupament dels projectes de vida de les persones i al consum basat en l’equilibri i sostenibilitat.

En aquesta nova edició donarem continuïtat a la línia de formació i divulgació per a contribuir en la construcció d’una societat que tingua com a base la responsabilitat social tant en el pla individual com col·lectiu.

Què trobaràs en aquesta jornada de Responsabilitat Social?

CONTINGUT DE LA JORNADA:

WEBINAR FORMATIU. «L’Economia Social i l’emprenedoria social». De la mà del formador Ginés Haro Pastor, fundador de Emprendedor.Social. Divulgador.

MESA DE BONES PRÀCTIQUES. Testimoniatges inspiradors d’empreses d’Economia Social.

 

ORGANITZA

La Fundació Ángel Tomás- FISAT, en col·laboració amb la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, organitza la III jornada de Responsabilitat Social Corporativa “Vull ser social”.

PROPOSTA

La jornada “Vull Ser Social” és una trobada formativa i impulsora de la Responsabilitat Social (RS) i punt de trobada entre l’Administració Pública, empreses i entitats que promoguen o estiguen interessades en la RS; així com d’entitats i ongs que treballen amb col·lectius en risc o exclusió social.

OBJECTIUS

En cada edició avancem en un aspecte de la Responsabilitat Social. L’objectiu d’aquesta jornada és promoure el canvi cap a una altra manera de fer, posant a les persones i a l’entorn en el centre. 

 La jornada “Vull Ser Social” està dirigida a persones i entitats públiques o privades amb interés en la Responsabilitat Social. És una activitat gratuïta en la qual aprendre i compartir bones pràctiques en RSC.

Imatge de capçalera: Designed by Freepik 

JORNADA 2020

Més informació: www.fisat.es

e-mail: comunicacion@fisat.es

@fundacionfisat

JORNADA 2019

Coneix la Fundació Ángel Tomás

JORNADA 2018

Col·labora