El Nadal és temps de compartir, és temps de gaudir en família. En els projectes de la Fundació Ángel Tomás han gaudit aquests dies de moltes activitats que remarquen el sentit de família de l’entitat salesiana. Acampades nadalenques, excursions, convivències en les quals totes i tots han gaudit i han pogut estrényer llaços.

Per: FISAT

El valor i la importància de la família

L’alberg Casa Betania, situat a pocs quilòmetres del municipi de Segart, al Parc Natural de la Serra Calderona, va ser el lloc triat per a tan esperada ocasió per el centre de dia Don Bosco i la Casa Don Bosco de València.

L’acampada va estar ambientada en la pel·lícula de ‘Charlie i la fàbrica de xocolate’; una fabulosa història de ficció que ens ensenya, entre altres coses, el valor i la importància de la família i persones que ens volen i acompanyen al llarg de la nostra vida.

“I va anar precisament així, com la gran família que som, que els xics i xiques de tots dos projectes van poder compartir junts extraordinaris moments, i activitats dels més variades com a gimcanes, excursions, jocs cooperatius i fins a una peculiar celebració anticipada de l’any nou. Experiències, totes elles, significatives i que són, en essència, la base de qualsevol aprenentatge”.

Tu pots

​El centre de dia Entre Amics va triar l’alberg Don Bosco d’Albaida per a la seua estada nadalenca. També va participar en una divertida jornada de multiaventura en el qual es van posar a prova les habilitats per a l’escalada, el tir amb arc o la munta a cavall. Valents per enfrontar-se a les seues pors i superar els seus límits, xiquetes, xiquets i educadors van superar cada prova i van gaudir de l’experiència.

 

 

 

 

La festa de la llum

La plataforma social de Borriana (pisos, casa Don Bosco i PAE Porta Oberta) va organitzar la “Festa de la llum” junt al Centre Juvenil Porta Oberta, en la Bosca de Borriana, una festa oberta a la ciutat que va encendre la fraternitat entre tots els veïns.

 

 

El PAE Don Bosco sembra estreles

Les xiquetes i xiquets del projecte de suport educatiu Don Bosco d’Alcoi van participar en el tradicional sembrador d’estreles , una iniciativa amb les quals feliciten el Nadal pels carrers d’Alcoi.