Fundació FISAT i les federacions de centres juvenils Don Bosco Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia conviden a mostrar la força del voluntariat.

Per: FISAT

El voluntariat és una peça fonamental per al funcionament dels centres juvenils i projectes socials que es desenvolupen en els ambients salesians. Gràcies al lliurament de centenars de voluntàries i voluntaris que participen cada setmana en diferents accions és possible dur a terme la gran diversitat de respostes en oci i temps lliure, suport educatiu, formació, sensibilització, entre altres.

El poder de transformació és immens. Gràcies al altruisme, el lliurament i el servei propi del voluntariat es multiplica el valor de tot el que fa en les entitats salesianes.

És per això que, amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat, el pròxim 5 de desembre, la Fundació Ángel Tomás i les federacions de centres juvenils Don Bosco de la Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia conviden a tots els voluntaris i voluntàries que participen en qualsevol proposta d’un ambient salesià (projecte social, centre juvenil, parròquia, etc.) a mostrar què significa el voluntariat per a ells i elles.

Com participar?

  1. A través de xarxes socials (Facebook, Twitter i/o Instagram), puja una foto o un vídeo del teu voluntariat amb l’etiqueta #voluntariatsalesià i conta el que significa el voluntariat per a tu.
  2. Nomina a dues persones per a convidar-les a participar.

Aquest challenge, repte, desafiament en xarxes socials pretén mostrar la força del voluntariat i posar en valor la seua participació. Des del 22 de novembre i fins al 5 de desembre volem mostrar la força del voluntariat.