La Universitat d’Alacant va acollir la I Jornada FISAT per a abordar el tema de la realitat dels processos migratoris.

Per: FISAT

En col·laboració amb l’Associació Elín, aquesta trobada al qual van assistir prop de 200 persones, es va convertir en un acte reivindicatiu però sobretot de reflexió i escolta. Una jornada necessària perquè una altra manera de viure com a societat d’acolliment i acollidora, on prevalguin els drets humans per a totes les persones és possible.

La I Jornada FISAT sobre “Realitats Migrants” es va celebrar el passat 11 de novembre en la Facultat d’Educació d’Alacant gràcies al finançament de la Generalitat Valenciana i la Diputació d’Alacant.

La jornada va comptar amb tres moments de testimoniatge, reflexió i cultura. En la primera part van participar Sani Ladan, president de l’associació Elin. Activista, especialista en migracions i defensor dels drets humans. Paula Domingo, Carmelita de la Caritat Vedruna, treballadora social i membre de Elin; i Ramsés M. Azumik; Educador social i activista voluntari en pro dels drets humans.

Una taula rodona en la qual es van incorporar a més, Gus Epam de Uhuru València i Cristina Martínez coordinadora de Alraso de FISAT.

I com a tancament de la jornada Thimbo Samb, activista, actor, youtuber i instagramer, va interpretar la seva obra “El somni és vida”.

 

 

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de FISAT (@fundacionfisat)