La segona edició dels Premis Valora del Rotary Club Font Roja d’Alcoi va reconéixer el treball de Judit Pla, educadora en el Projecte de Suport Educatiu Don Bosco d’Alcoi.

Per: FISAT

El passat 12 de juny es va celebrar el lliurament dels II Premis Valora, organitzat pel Rotary Club Font Roja d’Alcoi.

En aquests premis es reconeix la trajectòria personal a gent que està immersa de ple en projectes socials, que impulsen un canvi de paradigma i ajuden en el dia a dia els qui més dificultats tenen.

El jurat, compost per sòcies i socis del Rotary Club Font Roja, van seleccionar a tres finalistes d’entre més de deu projectes presentats per categoria.

En la categoria Júnior, la nostra companya de Fundació Ángel Tomás- FISAT, Judit Plá, va ser premiada per la seua tasca al capdavant del Projecte de Suport Educatiu Don Bosco en els Salesians d’Alcoi Joan XXIII. Encara que en l’actualitat Judit es troba d’excedència cobrint una baixa de mestra en el col·legi dels salesians, continua fent costat al projecte en funcions de gestió i assessorament a l’educadora actual.

Sens dubte aquest tipus de reconeixements serveix, no tant per a animar la nostra tasca, sinó per a donar-li visibilitat als projectes socials, i les persones i entitats que els impulsen. Gràcies als Salesians d’Alcoi, i al director de l’obra, Tomás Sánchez, que secunda, anima i encoratja al manteniment de la labor desenvolupada pel *PAE.

Què és el Rotary Club?

Rotary és un moviment global de solidaritat. És la principal organització internacional de servei. Els rotaris formen una xarxa mundial integrada per professionals i empresaris que, alhora que presten servei humanitari, fomenten l’amistat, l’ètica i l’honestedat en l’exercici de les seues professions o negocis. Els rotaris estan dedicats a projectes per a millorar la qualitat de vida i fomentar la bona voluntat i la pau en l’àmbit mundial i local.