L’especialista en RSC de la Cambra de Comerç de València, Rafael Mossi, obrirà les ponències de la I Jornada de RSC i inserció sociolaboral de la Fundació.

Por: FISAT

La Fundació Ángel Tomás organitza, en col·laboració amb la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Col·laboració i la Cambra de Comerç de València, la I Jornada de Responsabilitat Social Corporativa: (QRSC). Vull Ser Social, dirigida a empreses que vulguen implementar la RSC.

La trobada se celebrarà el pròxim 26 de setembre a València – el lloc encara està pendent de confirmarció- i comptarà amb la participació de Rafael Mossi, coordinador de gestió de projectes de Cambra València, encarregat de fomentar i sensibilitzar les empreses valencianes sobre la importància d’interioritzar la Responsabilitat Social de l’Empresa, amb la finalitat d’aconseguir un teixit empresarial valencià cada vegada més sostenible.

Mossi obrirà la Jornada QRSC amb una ponència que sota el títol: “Com elaborar un projecte de RSC integral i integrat en el pla estratègic de l’empresa”, il·lustrarà les empreses que vulguen iniciar-se en la RSC.

La I Jornada de Responsabilitat Social Corporativa: (QRSC). Vull Ser Social, en línia amb la Conselleria, vol impulsar accions relacionades amb la formació i divulgació de la responsabilitat social i millorar l’ocupabilitat de les persones.

És una jornada gratuïta per a la qual cal realitzar una preinscripció. Les persones/empreses interessades a assistir a aquesta jornada poden reservar la seua plaça a través d’aquest formulari:

RESERVAR LA PLAÇA PER A LA JORNADA DE RSC