Somos Parte

Somos Parte Alacant

Somos Parte Alacant és un programa de FISAT finançat pel Fondo Social Europeu (FSE) a través de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana.

“Actuació cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020”

Aquest programa, iniciat al setembre de 2018, dóna continuïtat en la província d’Alacant als projectes sociolaborals iniciats per la Fundació a València mitjançant els programes de Somos Parte València i el Taller d’Hostaleria del centre de dia Don Bosco, i a Cartagena amb Alras

 

Amb qui treballem

Somos Parte Alacant compta amb un pressupost de 60.000 euros destinats a millorar el grau d’ocupabilitat de joves en situació o risc d’exclusió social, d’entre 18 i 35 anys.
Les persones participants accedeixen al recurs derivades de Serveis Socials o entitats col·laboradores, a més d’una gran part des dels nostres propis projectes (Pisos d’emancipació d’Alacant i Elx).

 

CONTACTE

Horari d’atenció al públic per a itineraris:

Dimarts, dimecres i dijous de 10.00 a 13.00h

S’atendrà solament amb CITA PRÈVIA.

Emplena el QÜESTIONARI D’ACOLLIMENT.

Ens posarem en contacte amb tu al més prompte possible

Per a qualsevol dubte: 647812091 // 666092462

Amb l’objectiu de dotar els joves d’eines i recursos per a la seua incorporació en la vida social i laboral, treballem en:

  • Itineraris personalitzats d’Inserció sociolaboral: Espai d’orientació per a informar i dissenyar itineraris individualitzats d’acompanyament en la cerca d’ocupació.
  • Formació per a l’ocupació: Oferta d’accions formatives i formació en competències bàsiques transversals, juntament amb tècniques de cerca activa d’ocupació.
  • Convenis i col·laboració amb organitzacions: Establiment de canals de col·laboració amb organitzacions, en accions que milloren la ocupabilitat de les persones, prenent com a referència les bones pràctiques de responsabilitat social organitzativa.
  • Seguiment i acompanyament en totes aquestes mesures de la mà de personal tècnic d’ocupació i orientació laboral.
El treball coordinat entre els propis projectes de la Fundació és una de les bases d’actuació. L’itinerari educatiu d’inserció plantejat requereix de l’acció coordinada des dels diferents projectes en els quals participen els nostres joves (centres de dia, centres d’acolliment, centres juvenils, pisos d’emancipació).
A més, la Fundació promou i fomenta les relacions de col·laboració i de treball en xarxa amb altres entitats tant en matèria d’accions formatives com en matèria d’inserció laboral permetent així ampliar les oportunitats dels nostres joves.

Somos Parte Alacant: Itineraris Individualitzats d’Inserció per a joves a la província d’Alacant. “Actuació cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020”.

Somos Parte Alacant
C/ Tucumán 7
03005 Alacant
T 647 812 091
somosparte.alicante@fisat.es

SP alicante