Somos Parte Borriana

Inserción sociolaboral

Somos Parte Borriana

Somos Parte Borriana és un projecte d’inserció sociolaboral de FISAT, finançat per la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana. Convocatòria a càrrec de l’assignació tributària del 0,7% de l’impost sobre la renda de les persones físiques (IRPF). Ajudes dirigides a la realització de programes d’interés general per a atendre fins de caràcter social.

El programa, amb seu a Borriana, dona cobertura a la província de Castelló.

 

Amb qui treballem

Somos Parte Borriana està dirigit a persones en situació o risc d’exclusió social per a acompanyar-les en el procés d’acostament al mercat laboral amb garanties d’èxit i permanència.

El projecte treballa amb tres col·lectius: migrants, exclusió i persones que estan o van estar privades de llibertat la línia de la qual, l’entitat denomina  Línia de “Explorad@s. Dirigit a persones que estan en segon grau (privats de llibertat), en tercer grau (amb un règim de semillibertat) o persones que estan complint treballs en benefici a la comunitat com a pena alternativa i/o sota mesures judicials. Es treballa en estreta col·laboració i coordinació amb Institucions Penitenciàries.

 

Com treballem

L’objectiu del programa és dotar als i les participants d’eines que augmenten la seua ocupabilitat i els permeta acostar-se al mercat laboral. Aquestes eines són: habilitats orientades per a l’ocupació i capacitacions professions.

Oferim un pla individual, on acompanyem a la persona durant el seu procés, facilitem eines i ho fem a través de:

 • Tallers que enfortisquen l’autonomia del participant.
 • Xarrades facilitades per personal de diferents àmbits.
 • Acompanyament individualitzat per part de professionals de perfils multidisciplinaris (psicologia, treball social, educació social).
 • Capacitacions professionals impartides des de l’àmbit privat per Centres de Formació.

 

CONTACTE

Horari d’atenció al públic amb CITA PRÈVIA.

De dilluns a divendres de 09.00 a 14:00h

Sol·licitar cita: 673 725 893

somosparte.burriana@fisat.es

Amb l’objectiu de dotar a les persones participant d’eines i recursos per a la seua incorporació en la vida social i laboral, treballem en:

 • Itineraris personalitzats d’Inserció sociolaboral: Espai d’orientació per a informar i dissenyar Itineraris individualitzats d’acompanyament en la cerca d’ocupació.
 • Formació per a l’ocupació: Oferta d’accions formatives i formació en competències bàsiques transversals, juntament amb tècniques de cerca activa d’ocupació.
 • Convenis i col·laboració amb organitzacions: Establiment de canals de col·laboració amb organitzacions, en accions que milloren l’ocupabilitat de les persones, prenent com a referència les bones pràctiques de responsabilitat social organitzativa.
 • Seguiment i acompanyament en totes aquestes mesures de la mà de personal tècnic d’ocupació i orientació laboral.

FISAT promou i fomenta les relacions de col·laboració i de treball en xarxa amb altres entitats tant en matèria d’accions formatives com en matèria d’inserció laboral permetent així ampliar les oportunitats de les persones participants.

FINANCIA:

 • Somos Parte.Programa per a la inclusió social i l’ocupació digna a la Comunitat Valenciana. Import total: 96.554,77€
 • Somos Parte. EXPLORATS. Programa per a la inclusió social i l’ocupació digna de persones exreclusas de la Comunitat Valenciana. Import total: 69.531,15€
 • Somos Parte. Programa per a la inclusió social i l’ocupació digna de persones migrants a la Comunitat Valenciana.

COLABOREN:

 

 

 

 

 

Somos Parte: Inserción sociolaboral para personas en riesgo de exclusión social. Importe: 24.000 €

Somos Parte Borriana
Carrer Thomas Alva Edison, 2

2530 Borriana (Castelló)
T 673 725 893
somosparte.burriana@fisat.es