Somos Parte València

Inserció sociolaboral

Somos Parte València

Somos Parte València és un projecte d’inserció sociolaboral de FISAT. El programa, amb dues seus a València, dona cobertura a la província.

 

Amb qui treballem

Somos Parte València està dirigit a persones en situació o risc d’exclusió social per a acompanyar-les en el procés d’acostament al mercat laboral amb garanties d’èxit i permanència.

El projecte treballa amb diferents colectius: dones, persones migrants, famílies i en general, persones en situació de vulnerabilitat.

 

Com treballem

L’objectiu del programa és dotar als i les participants d’eines que augmenten la seua ocupabilitat i els permeta acostar-se al mercat laboral. Estes eines són: habilitats orientades per a l’ocupació i capacitacions professions.

Oferim un pla individual, on acompanyem a la persona durant el seu procés, facilitem eines i ho fem a través de:

  • Tallers que enfortisquen l’autonomia del participant.
  • Xarrades facilitades per personal de diferents àmbits.
  • Acompanyament individualitzat per part de professionals de perfils multidisciplinaris (psicologia, treball social, educació social).

Capacitacions professionals impartides des de l’àmbit privat per centres de formació.

Apúntate al próximo curso

Emplena el ​l FORMULARI si estàs interessada o interessat a participar en el pròxim curs.

Amb l’objectiu de dotar a les persones participant d’eines i recursos per a la seua incorporació en la vida social i laboral, treballem en:

  • Itineraris personalitzats d’inserció sociolaboral: Espai d’orientació per a informar i dissenyar Itineraris individualitzats d’acompanyament en la cerca d’ocupació.
  • Formació per a l’ocupació: Oferta d’accions formatives i formació en competències bàsiques transversals, juntament amb tècniques de cerca activa d’ocupació.
  • Convenis i col·laboració amb organitzacions: Establiment de canals de col·laboració amb organitzacions, en accions que milloren l’ocupabilitat de les persones, prenent com a referència les bones pràctiques de responsabilitat social organitzativa.
  • Seguiment i acompanyament en totes estes mesures de la mà de personal tècnic d’ocupació i orientació laboral.

El treball coordinat entre els propis projectes de la Fundació és una de les bases d’actuació. L’itinerari educatiu d’inserció plantejat requerix de l’acció coordinada des dels diferents projectes en els quals participen els nostres joves (centres de dia, centres d’acolliment, centres juvenils, pisos d’emancipació).

A més, la Fundació promou i fomenta les relacions de col·laboració i de treball en xarxa amb altres entitats tant en matèria d’accions formatives com en matèria d’inserció laboral permetent així ampliar les oportunitats dels nostres joves.

FINANÇA:

 

 

 

COFINANÇA:

 

Somos Parte Valencia
ATÈS. Ángel Tomás Espai Social

Pl. Profesor Tierno Galván s/n
46009 Valencia
T 673 316 053 
somosparte.valencia@fisat.es

ATÈS. Ángel Tomás Espai Social

Somos Parte Valencia San Juan Bosco

Av. de la Plata, 10 bajo
46013 Valencia
T 673 765 934 
somosparte.valenciasjb@fisat.es

Somos Parte Valencia San Juan Bosco