FISAT

La Fundación Iniciativa Solidaria Ángel Tomás naix el 4 de setembre de 2008, donant continuïtat al treball realitzat per l’Associació Don Bosco Cooperació per a promoure els projectes socials de la Inspectoria Salesiana San Josep de València. En l’actualitat són els projectes socials de la Inspectoria Maria Auxiliadora en la Regió de Múrcia, Comunitat Valenciana i Aragó.

Entre els nostres projectes comptem amb centres d’acolliment de menors, centres de dia, pisos d’emancipació, projectes de suport educatiu, projectes d’atenció a immigrants, campaments urbans per a joves en risc d’exclusió social i programes de formació i promoció del voluntariat.

Per a conèixer la labor que realitza la Fundación Iniciativa Solidaria Ángel Tomás, pots descobrir-ho en la nostra web. En cada apartat estan desenvolupades cadascuna de les accions que duem a terme.

La Fundació en xifres

  • Projectes: 42
  • Localitats: 8
  • Voluntaris i col·laboradors: 247
  • Persones contractades: 162
  • Beneficiaris directes: 1.454

Benvingudes i benvinguts a la Fundació Ángel Tomás – FISAT.

En 2018 complírem 10 anys, una dècada des que tots els projectes socials dels salesians s’agruparen en el que és hui dia FISAT. No obstant això, el recorregut és encara més llarg perquè la inquietud per estar amb els “últims” i per als “últims” ha sigut sempre la raó de ser dels Salesians. Com a Don Bosco, en FISAT creiem en les persones, especialment en els joves i les joves; sabem que a través de la prevenció, de l’educació i del seu desenvolupament personal s’aconsegueix derrocar barreres; i confiem que es convertisquen en els vertaders protagonistes de la seua història.

FISAT, a través dels seus projectes a la Comunitat Valenciana i la Regió de Múrcia, ofereix recursos residencials, socioeducatius i d’inserció laboral, dirigit als col·lectius més vulnerables, especialment menors i joves en situació o risc d’exclusió social, però també persones migrants, persones amb addiccions, dones i homes privats de llibertat o ex reclusos/as que necessiten acompanyament per a la seua inserció social i laboral.

El treball desenvolupat per la Fundació Ángel Tomás durant tots aquests anys ha sigut gràcies a moltes persones: socis i sòcies, voluntariat, treballadors i treballadores, entitats públiques i privades, empreses i organitzacions amb les quals treballem en xarxa i creem sinergies per a enriquir diàriament aquest projecte.

Si ja formes part d’aquesta gran família, gràcies per continuar en el camí. Si encara no t’has unit a FISAT, m’agradaria que t’animares a bussejar en aquesta web i trobes la teua forma i la teua motivació per a començar a canviar el món. Fes-te soci/a, voluntari/a, inicia amb FISAT accions de RSC en la teua empresa…

Pots formar part de moltes històries de xiquets, xiquetes, joves, homes i dones que s’esforcen cada dia per tindre un futur millor, però necessiten suport i que creguem que de debò és necessari donar #Mésperaquitemenys.

Ignacio Beltrán López

Director

Patronat

Està format per set membres. Ací pots consultar els Estatuts de la Fundació

D. Antonio Echeto Zubiri

President

D. Juan Bosco Sancho Grau

Vicepresident

D. Segundo García Fernández

Secretari

D. Rosendo Soler

Vocal

D. Vicente Ivars Montesinos

Vocal

D.ª Gloria Granell

Vocal

D.ª Cristina Colmenero

Vocal