Els pisos d’emancipació de la Fundació Ángel Tomás-FISAT de València, Borriana i Alacant van viure una bonica jornada de convivència el passat divendres 12 de juliol.

Per: FISAT

Encara que en dos escenaris diferents, l’objectiu d’ambdues va ser el mateix: compartir un moment lúdic entre professionals que es van incorporar als projectes con l’entrada del concert de la GVA Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives el passat 1 de juny i les seues destinatàries i destinataris.

Actualment els pisos d’emancipació atenen un total de 29 xiques i xics. FISAT és una de les entitats de referència en aquest tipus de recursos residencials a la Comunitat Valenciana.

Platja i Bumper Balls

Els pisos Don Bosco Alacant i Mamà Margarita d’Elx van gaudir d’un menjar i van finalitzar con una activitat de Caiac a El Campello. Mentrestant, els pisos Maín i Magone de València i Buzzetti de Borriana van preparar un bon menjar entre tots i totes, seguit de la sobretaula i un ‘Bona vesprada’. Van finalitzar el dia con activitats esportives, jocs i ball, sent el colofó de la jornada, un partit de Bumper Balls en el Col·legi salesià Sant Joan Bosco de València.